BAŞKAN DİNÇER; ‘’SOSYAL TESİSLERİMİZ GENÇLERİMİZLE BULUŞMA NOKTAMIZ OLDU’’

GENÇLER; ‘’BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tarafından gençlere yönelik yapılan Bilim Merkezi, Millet Kıraathaneleri ve Kitap Konakları gençlerin takdirini topluyor.

Aksaray Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nuri Yazıcı, Tapduk Emre, Hoca Ahmet Yesevi, Paşacık kitap konaklarının yanı sıra Millet kıraathaneleri, Bedriye medresesi gibi kitap severlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte şehrin eğitim kültür varlığına yapılan yatırımlar başta öğrenciler olmak üzere vatandaşlardan büyük beğeni topluyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in de sık sık ziyaret ederek orada bulunan gençlerle buluştuğu sosyal tesislerde renkli görüntüler ortaya çıkıyor. Okuma yapan, araştırma yapan ve ders çalıştıran öğrencileri ziyaret ederek onlara çeşitli hediyelerde ve ikramda bulunan Başkan Dinçer, gençlerle uzun uzun sohbet ederek öğrencilik yıllarındaki tecrübelerini gençlere aktarıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in kendilerini görev süreci boyunca hiç yalnız bırakmadığını yılın her döneminde birbirinden farklı etkinliklerle gençlerin zamanını verimli şekilde değerlendirme fırsatı sunduğunu belirten gençler Başkan Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler.

‘’GENÇLER BİZİM UMUDUMUZ’’

Gençlerle buluşmanın enerji verici olduğunu söyleyen Başkan Dinçer, görev süreci boyunca hayata geçirdikleri sosyal projeler gençler tarafından sevilerek kullanıldığına dikkat çekti. Sosyal tesislerin gençlerle buluşma noktaları olduğuna dikkat çeken Başkan Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Biz göreve geldiğimizde şehri inşa ederken gençlerimizi de ihya edeceğiz anlayışı ile gelmiştik. Bugün inşa ettiğimiz şehrimizde ihmal etmediğimiz ihya ettiğimiz gençlerle buluşuyoruz. Onların fikirlerini alıyoruz. Onlarla deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Gençlerimizin fikirleri görüş ve önerileri hayalleri bizim için çok değerli. Gençlerimiz bizim umudumuz. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz.’’ Dedi.