BAŞKAN DİNÇER’İN SANAYİ ESNAFLARIYLA SAMİMİ DİYALOĞU GÜLÜMSETTİ

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, “SANAYİ VE TAMİRHANELERE YABANCI DEĞİLİZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim çalışmaları için gittiği yeni sanayi sitesinde araç motoru revizyon işlemine bizzat eşlik etti. Başkan Dinçer’in samimi sohbeti herkesi gülümsetti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yoğun geçen seçim çalışmalarını şehrin birçok noktasında sürdürüyor. Ziyaret ettiği vatandaş ve esnafların yakın ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Dinçer, bu ilgiyi karşılıksız bırakmıyor.

Önceki gün Yeni Sanayi Sitesi ziyaretinde esnafların görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Dinçer, zaman zaman esnaflarla samimi ve sıcak diyaloglar kurarak herkesi güldürüyor.

Sanayi sitesinde motor rektifiye atölyesinde motor revizyonuna yardım eden Başkan Dinçer, motor ve tamir işlerine yabancı olmadığını söyleyerek motor bloğunun yağlama işlemini bizzat kendisi yaptı.

Belediye işçisi bir babanın oğlu olduğunu hatırlatan Başkan Dinçer, “Çocukluk yıllarımız Belediyemizin bakım, onarım ve tamir atölyesinde geçti. Baba mesleğimiz bu. Ustalık gerektiren motor işlerine yabancı değiliz” diyerek revizyon edilen motoru deneme işlemine tabi tuttu. Başkan Dinçer, samimi diyaloğu herkesi gülümsetti. Başkan Dinçer’in tamir aşamasında söylemleri tamir işlerine yabancı olmadığını gösterdi.