MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYOR

BAŞKAN DİNÇER; “GENÇLERİMİZİN BİRLİKTE EĞLENİP SOSYALLEŞTİĞİ MACERA PARKIMIZ YENİ SEZONA HAZIR”

Günün karmaşasından, stresinden uzaklaşarak rahat bir gün geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olan ve kısa sürede şehrin en keyifli sosyal tesislerinden biri haline gelen Macera Park yeni sezona hazır hale getirildi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Sosyal belediyecilik alanındaki örnek projelerden biri olan Macera Parkı, katılımcıları hem fiziksel hem de zihinsel anlamda hareket etmeye teşvik ederken, rekreasyon değeri son derece yüksek bir aktivite alanı oluşturuyor.

8 bin metrekare alandan oluşan, doğa ile uyum içerisinde spor yapma, dinlenme ve eğlenme olanağı sağlayan macera parkta zipline, tırmanma duvarı, dev salıncak, etkinlik kulesi, serbest düşüş alanı, kader atlayışı, survivor parkuru, file zıplama ve salto tramboli gibi birçok etkinlik alanı bulunuyor.

Macera parkın bireysellikten kurtulup sosyalleşmeyi ön plana çıkartan bir aktivite merkezi olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Şu görüşlere yer verdi.
“Çocuklarımızın teknoloji ile beraber bireyselliğe yönelmesi, grup aktivitelerinden kopmaları ve buna bağlı toplumsal ilişki kuramamaları gelecek nesillerin toplumdan kopuk olabileceği endişesini beraberinde getiriyor.

Çocuklarımızın ve ailelerin rahat edebileceği bireylerin birbirine zaman ayırabilecekleri bir ortam oluşturduğumuz Macera Parkta gençlerimizin ve aile bireylerinin birlikte eğlenip spor yapabilmeleri toplumumuzun sosyal dokusuna da katkı sağlıyor” dedi.

Klasik oyun aletlerinden sıkılan çocukların ve gençlerin ihtiyaç duyduğu farklılığı, rahatça, özgürce, en önemlisi de güvenli şekilde heyecan dolu ve keyifli saatler geçirme imkânı sağlayan Macera Park Kılıçaslan Park’ı içerisinde haftanın 6 günü hizmet vermeye devam edecek.