2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

VALİ KUMBUZOĞLU VE BAŞKAN DİNÇER, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı sona erdi. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kömürcü Mehmet Baysal İlkokulu’nda düzenlenen karne töreninde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Aksaray’da 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Kömürcü Mehmet Baysal İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve öğrenci velileri katıldı.

Törende, öğrencilere karneleri Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından takdim edildi. Vali Kumbuzoğlu ve Başkan Dinçer, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek onları kutladı. Öğrenciler karnelerini büyük bir sevinçle aldılar.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, karne töreninde yaptığı konuşmada “Çocuklarımızın başarıları, geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor. Eğitimde sergiledikleri özveri ve başarıları için her birini gönülden tebrik ediyorum. Yaz tatilini en verimli şekilde geçirerek dinlenmelerini ve yeni eğitim dönemine enerjiyle başlamalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ise Bugün burada, gençlerimizin bir yıllık çalışmalarının meyvelerini toplamak için bir araya geldik. Onların başarısı, ailelerin ve öğretmenlerin destek ve çabalarının bir göstergesidir. Her birini tebrik ediyor ve keyifli bir tatil geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı. Karne töreninde öğrencilere sürpriz hediyeler dağıtıldı.