BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TESİSLERİMİZDE HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Aksaray’da üreten belediyecilik anlayışı ile daha ekonomik daha kaliteli hizmet üretmek amacı ile üretim tesislerinin sürekli takipçisi olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı şantiyede incelemelerde bulundu. Yol yapımı için kullanılacak asfaltın ve yol güçlendirme malzemelerinin üretimi amacıyla kullanılacak malzemelerin üretimi gerçekleştirilen şantiyede personellerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, personellerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye hizmetlerinin tam ve zamanında ulaşması için üretim tesislerinin verimli çalışmasının önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Vatandaşlarımıza hizmet amacıyla kullandığımız ürünlerin kendi tesislerimizde üretilmesi kaliteyi ve ekonomikliği artıran bir etken haline geliyor.

Üretim tesislerinin düzenli ve verimli bir şekilde çalışması kesintisiz hizmet için çok önemdir. Bu anlayışla bizde tesislerimizin takibindeyiz. Şehrimizin her noktasına hizmet götürmek için tüm tesislerimizde gece gündüz çalışmalar gerçekleştiriliyor.’’