AKSARAY BELEDİYESİ YENİ SOSYAL TESİSLERİ İLE VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ KAZANIYOR

BAŞKAN DİNÇER; “HALKIMIZIN BEKLENTİ VE TALEPLERİNE EN İYİ ŞEKİLDE YANIT VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Aksaray Belediyesi, şehre kazandırdığı modern sosyal tesislerle vatandaşların beğenisini topluyor. Yeni açılan tesisler, sunduğu geniş olanaklarla hem Aksaraylılara hem de şehir dışından gelen ziyaretçilere keyifli anlar yaşatıyor.

Kalanlar Millet bahçesi, Ihlara Cam Teras Kafe, Tacın Kafe, Kent Park gibi yeni açılan sosyal tesisler Aksaray’ın sosyal yaşamına modern ve keyifli mekanlar ekliyor. Özellikle kafeterya bölümü, ziyaretçilerin uzun süre keyifle vakit geçirdiği bir alan haline gelmiş durumda. Burada sunulan lezzetli atıştırmalıklar ve serinletici içecekler ziyarete gelenlerin favorisi haline gelmiş durumda.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yeni sosyal tesislerin hizmete girmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda projelendirip hayata geçirdiğimiz bu tesislerle, şehrimizin sosyal hayatına önemli katkılar sağlamayı hedefliyoruz. Modern ve konforlu alanlarımızda, spor yapma imkanlarından kafeterya hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de şehre yeni projelerle hizmet sunmaya devam edeceğiz. Halkımızın beklenti ve taleplerine en iyi şekilde yanıt vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yeni sosyal tesisler, içerisinde yer alan çocuk oyun alanları, spor sahaları ve dinlenme alanlarıyla vatandaşların her yaş grubuna hitap ediyor. Tesislerin açılışından bu yana, bölge sakinleri tarafından büyük ilgi görüyor olmaları, Aksaray belediyesinin sosyal projelerdeki başarısını bir kez daha ortaya koyuyor.

Aksaray Belediyesi, yeni sosyal tesislerinin sadece spor yapma veya dinlenme alanı olarak değil, aynı zamanda sosyal etkileşim ve birlikte vakit geçirme imkanları sunarak şehrin sosyal dokusunu güçlendirmeyi amaçlıyor.