AKSARAY BELEDİYESİ BİR SOSYAL TESİSİ DAHA HİZMETE SUNDU

KALANLAR KAFETERYA AÇILDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TÜM VATANDAŞLARIMIZI SOSYAL TESİSLERİMİZDEKİ KALİTELİ HİZMETLERDEN YARARLANMAYA DAVET EDİYORUM’’

Aksaray’da ilkleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Evren Dinçer’in, projelerinden olan Kalanlar Millet Bahçesi içerisinde hayata geçirilen Kalanlar Kafeterya açıldı.

Şehrin en büyük Millet Bahçelerinden olan Kalanlar Millet Bahçesi dönemin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile açılmıştı. Özellikle yaz aylarında bunaltıcı sıcaklardan korunmak isteyen vatandaşlar Bin 191 adet ağaç ve 12 Bin süs bitkisinin bulunduğu 42 dekarlık alanı yoğun olarak kullanıyordu.

Millet Bahçesi projesi içerisinde sosyal tesis olarak değerlendirilen Kalanlar Kafeteryada kurulum çalışmalarının tamamlanmasının ardından açıldı. Millet Bahçesi içerisinde hayata geçirilen kafeterya aynı anda 180 kişiye hizmet verebilecek şekilde projelendirilerek yapımı tamamlandı. Vatandaşların aileleri ile birlikte kullanabileceği Kafeterya saat 12:00 da hizmet vermeye başlıyor, saat 22:00’da kapanıyor. Her yaş grubuna hitap edecek şekilde dizayn edilen kafeterya projesi içerisinde oluşturulan Mini Kütüphanelerde kitap severler için alanlar oluşturuldu. Ziyaretçilerin doğa ile iç içe zaman geçirme fırsatı sunan kafeteryada; çay, kahve ve fast food hizmetleri de veriliyor.

Aksaray Belediyesi’nin tüm sosyal tesislerinde olduğu gibi Kalanlar Kafeterya da hijyenik, temiz ve kaliteli hizmeti ile vatandaşların uğrak noktası olması bekleniyor.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen her proje gibi sosyal tesis projelerinin de sevilerek kullanıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kalanlar Kafeterya ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Kalanlar Millet Bahçemizi doğal güzellikleri ve yeşil alan varlığı ile vatandaşlarımıza nefes aldıran bir noktada hayata geçirmiştik.  Millet Bahçemiz; yeşil alanları ile, yeni nesil oyun gruplarıyla, yürüyüş yolları ve bisiklet yolları ile zaten çok sevilerek kullanılıyor. Millet Bahçemizin zenginliğine zenginlik katmak için hayata geçirdiğimiz kafeteryamızda vatandaşlarımızın bizlerden bir beklentisiydi. Kalanlar Kafeteryayı hizmete açmakla şehrimize bir sosyal tesis daha kazandırmış olduk. Tüm vatandaşlarımızı Kalanlar Millet Bahçemizi gezmeye ve sosyal tesislerimizdeki kaliteli hizmetleri görmeye davet ediyorum. Şehrimiz için hayırlı olsun.’’ Dedi.