MACERA PARK YENİ SEZONA YOĞUN BAŞLADI

BAŞKAN DİNÇER “MACERA PARKI ZİYARETÇİLERİMİZE KEYİF DOLU ANLAR SUNUYOR”

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta açılan Macera Park, çocuk ve gençlerin en sevilen eğlence adreslerinden biri oldu. Geçtiğimiz hafta itibarıyla parkı ziyaret edenlerin sayısı beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Aksaray’ın en popüler eğlence noktalarından biri haline gelen Macera Parkı, özellikle çocuk ve gençlerin en sevdiği zipline, tırmanma duvarı, dev salıncak gibi heyecan verici aktiviteleriyle dikkat çekiyor. Parkı ziyaret edenler çeşitli aktivitelerle adrenalin tutkusunu doyasıya yaşayabiliyorlar.

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta yeni sezona açılan Macera Parkı, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Macera Park içerisinde zipline, survivor parkuru, salto trambolini, dev salıncak gibi adrenalin dolu aktiviteler ziyaretçilere keyifli anlar yaşatıyor. Güvenliğin en üst seviyede tutulduğu Macera Parkı’ında her yaşa uygun platformlarda bulunuyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Macera Parkı’nın Aksaray’da bir ilk olduğunu hatırlattı ve konuşmasında; “Macera Parkı geçen yıldan bu yana büyük ilgi görüyor. Bu yılda ziyaretçilerimize daha fazla heyecan ve keyif sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parkımız, hem şehir sakinleri hemde şehrimize gelen konuklar için ideal bir eğlence ve dinlenme noktası olmaya devam edecek” dedi.

Yeni sezonuna yoğun başlayan Macera Parkı, yaz tatili boyunca çocukların ve gençlerin favori buluşma noktası olacak. Macera Parkı, pazartesi günü hariç haftanın 6 günü saat 12.00 ile 20.00 arasında ziyaretçilere açık olacak.