AKADEMİ AKSARAY PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

BAŞKAN DİNÇER “BİR PROJEMİZİ DAHA HAYATA GEÇİYORUZ”

“GENÇLERİMİZ HEDEFLERİNİ AKADEMİ AKSARAY’DA BELİRLEYECEK”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in seçim vaatlerinden biri olan Akademi Aksaray Projesi, hayata geçiyor. Belediye Başkanı Dinçer, gençlerin hedefleri belirlemede Akademi Aksaray’ın etkin rol üstleneceğini bildirdi. Başkan Dinçer, şehrin eğitim altyapısını güçlendirecek bu proje ile gençlerin geleceğine yatırım yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in seçim vaatleri arasında yer alan ve Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilen Aksaray Belediyesi Akademi Aksaray’da hazırlıklar son hızla devam ediyor. Üniversite onaylı sertifikalı ücretsiz kursların düzenleneceği Akademi Aksaray’da AutoCAD, Lumion 3D, SolidWORKS, 3ds MAX, SketchUP kurs programları yer alacak. Akademi Aksaray ayrıca, çeşitli bilimsel araştırmaların destekleneceği, akademik etkinliklerin düzenleneceği ve öğrencilere yönelik programların sunulacağı bir merkez olacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Akademi Aksaray ile gençlere yeni fırsatlar sunularak geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak istediklerini aktardı. Bu projenin gençlerin eğitim hayatını doğrudan etkileyeceğini sözlerine ekledi.

Büyük Bölcek Mahallesi 906 Nolu sokak’ta bulunan Akademi Aksaray’da müfredata uygun olan dersler ile birlikte farklı kurslarla çok yönlü hizmet verileceğini açıklayan Belediye Başkanı Dinçer, “Bu projemiz ile gençlerimizin eğitimlerine katkı sunarak Aksaray’ın eğitimde bir marka haline gelmesini amaçlıyoruz. Eğitimde kaliteyi artırmak için tüm paydaşlarımızla birlikte çalışacağız. Gençlerimizin ulusal ve uluslararası düzeyde söz sahibi olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer son olarak Akademi Aksaray’ın sadece bir eğitim merkezi olmanın ötesinde akademik kariyer belirlemede gençlere her zaman katkı sunarak şehrin eğitim alanındaki vizyonunu gelişeceğini söyledi.