AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, “ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EĞLENCE MERKEZİNİN KAPILARINI AÇIYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Çocuk Eğlence Merkezi’nin açılışa hazırlandığını müjdesini paylaştı. Çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak yeni eğlence merkezi, şehir çocuklarının en gözde aktivite alanları arasında yerini alacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Aksaray’a kazandırdığı tesisler arasında yer alan Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezinde çalışmalar tamamlandı. Çocuk Eğlence Merkezi önümüzdeki kısa süre içinde açılacak. Açılış öncesinde son hazırlıklar tamamlanıyor ve merkezin her detayı titizlikle gözden geçiriliyor.

Çocuk Eğlence Merkezi’nde geniş kapsamlı oyun tasarımları ve donanımları ile çocukların hayal güçlerini destekleyecek birçok aktivite alanları yer alıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Çocuk Eğlence Merkezinde yapılan son kontrollerin ardından kısa süre içerisinde açılacağını duyurdu. Başkan Dinçer, yeni eğlence merkeziyle ilgili olarak “Çocuklarımız için keyifli ve öğretici bir ortam sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Çocuk Eğlence Merkezi’nde oyun alanları, kum havuzları, özel olarak tasarlanmış oyun grupları ve satranç tahtaları gibi birçok etkinlik alanının yer alacağını kaydeden Belediye Başkanı Dinçer, açıklamasının devamında “Bu Merkezimiz oyun merkezinden daha çok çocukların hayal dünyasına hitap edecek. Çocuklarımız bu merkezde hem eğlenecek hem de öğrenecekler.
Çocuk Eğlence Merkezi, şehrimizin geleceği olan çocuklarımız için büyük bir kazanım olacak. Burada hayal güçlerini geliştirirken onlara sosyal becerilerini de pekiştirebilecekleri bir ortam sunuyoruz. Ayrıca, merkezde yer alan her bir detayı özenle planladık.
Aksaray Belediyesi olarak, şehrimizin her kesimine dokunan ve katkı sağlayan projelerimizle ilerlemeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümelerine destek olmak ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Çocuk Eğlence Merkezi’nde aileler için kafeterya ve dinlenme alanları da yer alıyor.