MOTOLUX 68 AKSARAY BELEDİYE SPOR'UN YENİ YÖNETİM KURULUNDAN BAŞKAN DİNÇER'E ZİYARET

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’’

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un yeni başkanı Mustafa Alakuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Şehrimizi 2. Ligde temsil eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor yönetiminde geçtiğimiz günlerde bayrak değişimi yaşandı.  Aksaray Belediyespor’un yeni başkanı Mustafa Alakuş oldu. Görevi devralan Mustafa Alakuş; Asbaşkan Ahmet Kulak, Genel Sekreter Oğuz Eren, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kurt ve Rafet Altınpınar  le birlikte Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen görüşmede Aksaray Belediyespor’un başarılı olması için yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı. Motolux 68 Aksaray Belediyespor yönetim kurulu üyeleri transfer süreci ve kamp süreci hakkında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyespor’a daha önceden de olduğu gibi desteklerinin süreceğini ifade etti.  Şehrin takımının üst liglere çıkması için Belediye imkanlarını seferber ettiklerini belirtti. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında Şehrin temsilcisi olan Aksaray Belediyespor’un en güzel yerlerde olması için el birliği ile çalışacaklarını ve hedefin şampiyonluk olduğunun vurgusunu yaptı.

Aksaray Belediyespor’un yeni başkanı Mustafa Alakuş, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in takıma vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Nazik misafirperverliğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.