AKSARAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İÇİN YENİ ALTERNATİF YOL AÇILIYOR

AKSARAY BELEDİYESİ HASTANENİN YENİ BAĞLANTI YOLUNA BAŞLADI

BAŞKAN DİNÇER “SEÇİM VAATLERİMİZİ BİR BİR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in seçim vaatlerinden biri olan yeni hastane bağlantı yolu yapımı başladı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden başlayarak makas ardından şehir merkezine uzanacak olan yeni bağlantı yolu, bölgedeki trafik sorununu önemli ölçüde hafifletecek.

Aksaray Belediyesi, şehirdeki ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli bir projeye imza atıyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehir içi ulaşımın kesintisiz sağlandığı hemde hastaneye alternatif bir ulaşım seçeneği sunan yeni bağlantı yolunda ilk çalışmanın başladığı kaydetti.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinden başlayan yeni bağlantı yolu, hastaneye ulaşım için alternatif bir güzergâh sunacak. Yapımına başlanan yeni bağlantı yolu 40 metre genişliğinde olacak. Bu yenilikle birlikte hastane önündeki trafik yoğunluğunun azalması ve hastane önlerinde oluşabilecek trafik karmaşasının da önlenmesi hedefleniyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni bağlantı yoluyla birlikte hastanenin trafik sorununun ortadan kalkacağını ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne erişimin daha da kolay olacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni bağlantı yoluyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Bu yeni bağlantı yolumuzun yapımı, Aksaray’ın ulaşım altyapısında önemli bir dönüm noktası olacak” dedi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden başlayan yeni bağlantı yolunun makas ve daha sonra şehir merkeziyle bağlantısının olacağını ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, “Aksaray’ımızda önemli ulaşım projeleri hayata geçiriyoruz. Hastane bağlantı yolu bunlardan bir tanesi. Şehrimizdeki ulaşım ağı her geçen gün daha verimli hale geliyor. Şuan çalışmalarını sürdürdüğümüz Toptancılar Sitesi Kavşağı gibi şehrimizdeki önemli kritik kavşak noktalarına müdahale ederek trafik akışını daha da iyileştiriyoruz. Kaynaklarımızı verimli kullanarak yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.