AKSARAY DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİNDEN BAŞKAN EVREN DİNÇER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

31 Mart Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Aksaray belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Belediye Başkanı Evren Dinçer hayırlı olsun temennisi ile kendisini ziyaret eden hemşehrilerini kabul ediyor.

Her gün birçok vatandaşın ziyaretini kabul eden Belediye Başkanı Evren Dinçer bugünde Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan’ı ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Başkan Dinçer yaptığı açıklamada hemşehrilerimizin yoğun ziyaretlerini kabul ediyoruz. Hayırlı olsun temennisinde bulunan bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz açıklamasında bulundu.