AKSARAY BELEDİYESİ’NİN CAMİLERDEKİ TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALIYOR

Aksaray Belediyesi, şehir genelindeki cami temizlik ve dezenfekte hizmetlerini halk sağlığını ön planda tutmaya devam ediyor. Belediyenin yürüttüğü bu kapsamlı hizmetler, şehrin dini mekanlarında hijyenik bir ortam sağlamayı amaçlıyor.

Aksaray Belediyesi, tüm camilerde düzenli olarak yürüttüğü temizlik ve dezenfekte işlemleriyle, vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmelerine olanak tanıyor. Temizlik ekipleri, cami içi ve çevresindeki alanları titizlikle temizleyip, çeşitli dezenfekte çözümleri ile mikroplardan arındırıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Cami temizliği ve dezenfekte işlemleri hem toplum sağlığı hem de vatandaşlarımızın manevi huzuru açısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda, camilerimizin iç ve dış temizliklerini düzenli olarak gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullanarak, bu hizmetlerin sürekli olarak devam edeceğini belirtti.

Cami temizlikleri, haftalık ve aylık periyotlarla yapılan detaylı temizliklerin yanı sıra, ihtiyaç duyulan anlarda ek temizlik ve dezenfekte işlemleri de gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, cami halıları, avizeler, kapı kolları gibi yüksek temas yüzeyleri özel temizleme ürünleri ile dezenfekte ediliyor.

Aksaray Belediyesi'nin cami temizlik ve dezenfekte çalışmaları, halkın büyük takdirini topluyor. Vatandaşlar, bu hizmetlerin hem temizlik hem de sağlık açısından önemli bir katkı sağladığını vurgulayarak, memnuniyetlerini dile getiriyorlar.