İL GENEL MECLİS BAŞKANLARI AKSARAYDA BULUŞTU

AKSARAY İL GENEL MECLİS BAŞKANLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ PARTİMİZİN TEMEL DİNAMİĞİ YEREL TEŞKİLATLARDIR

YEREL TEŞKİLATLARIMIZ PARTİMİZİN VİZYONUNU SAHADA HAYATA GEÇİRİYOR

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından organize edilen İl Genel Meclis Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısı Aksarayın ev sahipliğinde Grand Altuntaş Otelde gerçekleşti. Toplantıya 51 ilin il genel meclis başkanları katıldı. Toplantıda yerel yönetimlerin etkin yerel politikalar geliştirmeleri konusunda istişare ve değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır ve İl genel meclis üyeleri, parti teşkilat mensupları, ilçe ve belde belediye başkanları ve AK Parti İl Genel Meclis Başkanları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel yönetimlerin etkinliğinin artırılması için istişarenin önemine dikkat çekti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray olarak toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu dile getirdi ve konuşmasının devamında: Bu tür organizasyonlar yerel yönetimler arasında iş birliğini güçlendiriyor. Fikirler paylaşıldıkça zenginleşir, kararlar ortak akılla alındığında sağlam temellere dayanır anlayışıyla şehrimizde önemli hizmet ve yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Ülkemizde yerel yönetimler olarak sorumluluk alanımıza giren her konuda farklı fikir ve önelleriler her zaman açığız. Birlikte istişare ve değerlendirmeler yaparak hizmet kalitemizin daha da artacağını ümit ediyorum şeklinde konuştu.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise siyasetten önce mülki idare amiri ülkemizin çeşitli noktalarında kaymakamlık ve vali görevi üstlendiğini ifade ederek Şimdi milletvekili olarak ülkemize ve şehrimize hizmet ediyoruz. AK Parti, yerel dinamikleri ile gücünü milletten alan bir siyaset yürütüyor. Yerel yönetimlerle olan iş birliğimiz şehirlerin kalkınmasına ve gelişmesine büyük katkı sağlıyor dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise yerel yönetimlerin halkın ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilmesi için bu tür toplantıların önemine vurgu yaptı. İstişare ve değerlendirme toplantısında il genel meclis başkanlarını dinleyeceğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, İstişare, birlikte doğruyu bulmanın en güçlü yoludur. Toplantımızda başarılı yerel yönetim uygulamalarının örnekleri paylaşılacak. Fikir ve değerlendirme toplantımız bu temel üzerinden ilerleyecek dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın vizyonunda yerel teşkilata gereken önemin verildiğini aktaran Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Yerel teşkilatlarımız, partimizin en önemli temel yapı taşları arasında yer alıyor. AK Parti ailesi olarak toplumun ihtiyaçlarına doğru zamanda doğru yanıt veren yerel teşkilata sahibiz. Halkımıza hizmet anlamında üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz şeklinde konuştu.
Toplantının ikinci bölümü basına kapalı devam etti.