BAŞKAN EVREN DİNÇER, BAYRAK TÖRENİ İÇİN BU SEFER AKSARAY FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE KONUK OLDU.

BAŞKAN DİNÇER “SİZLERİN BAŞARISI ŞEHRİMİZİN VE ÜLKEMİZİN BAŞARISI OLACAK”

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, okullarda düzenlenen bayrak törenine katılım sağlamaya devam ediyor.

Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer, bu sefer Aksaray Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bayrak törenine katıldı.

Meclis üyesi Malik Ekinci ve Muhammet Ali Aslan ile birlikte Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gelen Başkan Evren Dinçer, Okul müdürü Tamer Öztürk, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrencilere bir selamlama konuşması yapan Belediye başkanı Evren Dinçer, “Okullarımızı ziyaret ediyoruz sizlerle bir araya geliyoruz. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Sizlerin başarısı şehrimizin ve ülkemizin başarısı olacaktır. Dolayısıyla sizleri çok önemsiyoruz. Eğitim öğretim hayatınız boyunca hem okulunuzda hem çevrenizde hem şehrinizde sizlere nasıl daha çok hizmet ederiz, bunun arayışı içerisindeyiz. Bugünde bu okulumuzu ziyaret geldik. Öğretmenlerimizle görüşüp okulunuzun sorunlarıyla istişarede bulunacağız. Hem de sınıflarda sizlerle beraber olacağız. Benim sizlere tavsiyem öğretmenlerinizin sözünden çıkmayın derslerinize iyi çalışın. Hepinize iyi dersler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bayrak töreni sonrası öğrencileri selamlayan belediye başkanı Evren Dinçer, konuşması sonunda her zaman olduğu gibi eline telefonu alarak öğrencilerle öz çekim yaptı.

Bayrak töreni sonrası öğretmenler odasında okul müdürü Tamer Öztürk ve öğretmenlerle bir süre görüşen Başkan Dinçer, daha sonra bazı sınıfları sosyal aktivite alanlarını gezip inceledi.