ZİRAAT KATILIM BANKASI AKSARAY ŞUBE MÜDÜRÜ FATİH BAHAR, BAŞKAN EVREN DİNÇER’E VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

ZİRAAT KATILIM BANKASI AKSARAY ŞUBE MÜDÜRÜ FATİH BAHAR,  BAŞKAN EVREN DİNÇER’E VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Ziraat Katılım Bankası Aksaray Şubesi Müdürü Fatih Bahar, Konya’ya tayini çıkması nedeniyle veda ziyaretleri kapsamında Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i de ziyaret ederek vedalaştı.

Banka Müdürü Fatih Bahar’ı makamında misafir eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Aksaray’da görev yaptığı sürece Aksaray halkına en güzel hizmetleri sunan Fatih Bahar beye bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Teşekkür eder Konya’daki yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Banka Müdürü Fatih Bahar ise kendisini makamında kabul etmesinden dolayı Başkan Evren Dinçer’e Teşekkür ederek “ Ziraat Katılım Bankası Aksaray Şubesi’nde 3,5 yıl görev yaptım. Görev sürem boyunca çok güzel dostluklar edindim. Aksaray’ı ve Aksaray halkını çok sevdim. Ancak Konya’ya tayinim çıktı. Aksaray belediye başkanımız Sayın Evren Dinçer beye ve Aksaray halkına çok Teşekkür ediyorum. Aksaray’dan hüzünlü bir şekilde ayrılıyoruz. Ancak Aksaray’ı ve halkını hiçbir zaman unutmayacağım” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Banka Müdürü Fatih Bahar’a ziyaretinin anısı olarak tarihi Ulu caminin maketini hediye etti.