BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer Aksaray Valisi Ali Mantı ve İl Müftüsü Cemalettin Bal ile birlikte çarşı esnaflarını ziyaret etti.

Çarşı esnaflarını tek tek ziyaret ederek sohbet eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, esnaflara işlerinin bereketli olması temennisinde bulundu. Başkan Dinçer, esnafların istek ve taleplerini not alarak en kısa zamanda çözülmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada ‘’Çarşı esnafımızı ziyaret edip sorunlarının olup olmadığını soruyoruz. Bir eksik varsa bunu orada bizzat görüyoruz. Ekip arkadaşlarımızla sorunu belirleyip çözüm yolu buluyoruz. Esnafımızın her zaman yanındayız.’’ Dedi.

Esnaflar, Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Vali Ali Mantı ve İl Müftüsü Cemallettin Bal ile yapmış oldukları ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.