YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI AHMET ZENBİLCİ, BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ.

YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI AHMET ZENBİLCİ, BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Yerel yönetimler istişare toplantısına katılmak üzere Aksaray’a gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’yi, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti teşkilat mensupları karşıladı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve devam eden projelere ilişkin Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci’ye bilgiler verdi.

Başkan Dinçer, göreve devralmasının ardından yaptığı icraatları sıraladı ve Aksaray’ın iyi bir noktaya gelmesi özveri ve gayretle çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktardı.

Aksaray’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, Aksaray’da yerel idarecilerin bir bütün olarak iyi bir çalışma sergilediğini söyledi. Başkan Yardımcısı Zenbilci, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Dinçer’i tebrik etti.