BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER AKMEK KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer Aksaray Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Akmek kurslarını ziyaret ederek kursiyerlere ve kurs hocalarına başarılar diledi.

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Akmek kursları ile birçok vatandaş meslek edinme ve becerilerini geliştirebilme imkanı buluyor. Akmek kurslarında  el sanatları alanında uzman hocaların kursiyerlere verdiği eğitimlerle ortaya el emeği göz nuru el sanatları ürünleri çıkıyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer de kurslarda eğitim alan kursiyerlerin ortaya çıkarttıkları bu ürünleri inceledi.

Akmek kursunda kursiyerler ve hocalarla bir süre sohbet eden Başkan Dinçer, Akmek kurslarımızda ortaya çıkan ürünler kursiyerlerimizin büyük emek sarf ederek ortaya çıkarttıkları ürünler. Büyük özveri ile çalışan başta hocalarımız olmak üzere tüm Akmek ailesine başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.