​ BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER HAFTAYA ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDE BAŞLADI

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER HAFTAYA ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDE BAŞLADI

BAŞKAN DİNÇER’’ ATATÜRK ANADOLU LİSESİNİN EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİNDEN BİRİ DE SPOR ALANINDAKİ BAŞARILARIDIR’’

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, okullarda düzenlenen bayrak törenine katılım sağlamaya devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, haftaya okullarda düzenlenen bayrak törenlerine katılarak başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda birçok okulda öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Dinçer, bu haftayı Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile başladı.

Meclis üyesi Yakup Kadri Perek ve Koray Yıldırım ile birlikte Atatürk Anadolu Lisesine gelen Başkan Evren Dinçer, Okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrencilere bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Sevgili gençler sevgili hocalarımız hepinize hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar diliyorum. Yatılı okulların en büyük özelliği böyle disiplinli olmasıdır. O havayı da burada ben gördüm. Dönemin sonuna geldik heyecanla sömestr tatilini bekliyorsunuz başarılı bir dönem geçirdiğinizi ümit ediyorum. İnşallah ikinci dönem daha çok başarılı olursunuz.