BAŞKAN DİNÇER ‘’ŞEHRİMİZİN TÜM PAYDAŞLARIYLA İSTİŞAREYİ ESAS ALARAK İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ’’

Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odasını ziyaret etti.

Başkan Dinçer yapmış olduğu ziyarette oda başkanı Murat Tekin ve yönetiminden yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksaray Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projeler hakkından bilgi veren Belediye Başkanı Evren Dinçer yapmayı planladıkları her çalışmada şehrin paydaşları ile istişare haline yaptıklarını belirterek oda başkanı Murat Tekin ve yönetimine nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti.