AKSARAY BELEDİYESİ SIFIR ATIK KAPSAMINDA METAL KUTULAR YERLEŞTİRDİ

Aksaray Belediyesi “Sıfır Atık Projesi” ne destek vermeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ne Aksaray Belediyesi’nden destekler aralıksız devam ediyor.

Aksaray Belediyesi “Sıfır Atık Projesi” kapsamında geçtiğimiz günler de ambalaj atıklarının toplanması ve ayrıştırılmasına yönelik faaliyet alanını genişletmişti. Şimdi ise Belediye Hizmet Binası içerisinde bulunan katlara proje kapsamında yeni teknoloji kâğıt, plastik ve cam atıkların ayrı ayrı toplandığı yeni metal kutular yerleştirdi.

Aksaray Belediyesi, gelecek kuşaklara temiz bir çevre bırakmayı hedefliyor. Bu kapsamda “Sıfır Atık Projesi” nin alanını her geçen gün genişletiyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer “Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için kağıt, cam ve plastik atıklarının ayrı ayrı toplanması için Belediye Hizmet binamızın içerisinde bulunan katlara metal atık toplama kutuları yerleştirdik. İsrafı önlemek için atıklarımızı geri dönüşüm kutularına bırakalım” dedi.