AKSARAY BELEDİYESİ BAYAN HENTBOL TAKIMI BAŞKAN DİNÇER'İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Belediyesi Bayan Hentbol takımı oyuncuları ve yönetimi Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig 3. Sırada mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediyesi Bayan Hentbol takımı oyuncuları, antrenör Muhittin Kılınç ve Menejer Emine Kılınç ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Antrenör Muhittin Kılınç’tan  takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Oyuncularıla uzun uzun sohbet eden Başkan Dinçer şehrin tanıtımı için sporun çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Aksaray’ı temsil eden her takımın yanında olduklarını altını çizerek Aksaray Belediyesi Bayan Hentbol Takımı yöneticileri ve oyuncularına başarılar diledi.

Aksaray Belediyesi Bayan Hentbol Takımı antrenörü Muhittin Kılınç her şartta takıma destek veren Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ederek Süper Lig’e çıkmak için mücadele edeceklerini ifade etti.