BAŞKAN DİNÇER ELAZIĞ DEPREMİNDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN EKİBE HEDİYE TAKDİMİNDE BULUNDU

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Elazığ depreminde büyük fedakarlıkla çalışan Aksaray İHH Arama Kurtarma ekibini, İHH önceki dönem Aksaray İl Başkanı Önder Özkan’ı ve yeni dönemde İHH Aksaray İl Başkanlığını yürüten Şenol Korkmaz’ı makamında kabul etti.

Başkan Dinçer,   Büyük fedakarlıkla Elazığ'a giden İHH Arama Kurtarma ekibini ve yönetiminin bu anlayışlı çalışması takdire layık olduğunun altını çizerek  İHH yönetimini ve arama kurtarma ekibini tebrik etti. Başkan Dinçer, hem ilimiz hem de ülkemizde muhtemel afetler için yetişmiş insan gücü sayısının artmasının önemine değinerek, görevlilere hediye takdiminde bulundu.

Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz Belediye Başkanının nezaketli davranışından dolayı teşekkür etti.