BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER BALIKÇI ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer Aksaray Belediyesi Meclis salonunda balıkçı esnaflarla bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bugüne her sektördeki esnaflarla buluşarak istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, balıkçı esnafların şehrimiz hakkındaki görüş ve önerilerini dinlemek için bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Dinçer, şehrimizde faaliyet gösteren balıkçı esnafları ile yaptığı görüşmede başkan yardımcıları ve birim müdürleri hazır bulundu. Balıkçı esnafların görüş ve taleplerinin not alarak esnafların taleplerinin anında  çözülmesi için beraberindeki ekibe talimat verdi.

İstek ve taleplerini dile getiren esnaflar yapılan görüşmeden memnuniyet duyduklarını dile getirerek Başkan Dinçer’e ve beraberindeki ekibe teşekkür ettiler.

Şehrin her sorununu istişare ile çözmek için gayret ettiklerini dile getiren Başkan Dinçer şu açıklamalarda bulundu: ‘’Şehrimizde yaşayan her vatandaşımızın görüş ve önerileri bizim için önemlidir. Biz şehrimizde yapmak istediğimiz çalışmaları şehrin tüm paydaşları ile istişare ederek gerçekleştiriyoruz. Balıkçı esnaflarımızın da bu doğrultuda görüş ve önerilerini aldık. Şehrimiz için yaptığımız her çalışmayı istişare ile yapıyoruz’’ Dedi