AKMEK SANAT VE TEKNOLOJİ KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

Kadınların sosyal hayata daha etkin katılımını sağlamak amacı ile sürekli yeni projeler hayata geçiren Aksaray Belediyesi Akmek birimi 2019-2020 yılı bahar dönemi sanat ve teknoloji kurs kayıtları başlıyor.

Kursiyerlerin ücretsiz olarak faydalanacağı sanat ve teknoloji kurslarına 03 – 14 Şubat tarihlerinde başvuru yapmaları gerekiyor. 17 Şubat 2020 tarihinde başlayacak olan kurslar 12 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecek.

Kayıtlar Akmek merkezinden, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinden, Zinciriye Medresesinden, Kırımlı Veciye Kaşka Kadın Aktivite Merkezinden ve Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezinden yapılabilecek.

Akmek bünyesinde Kadın Aktivite Merkezlerinde yapılan bu faaliyetleri değerlendiren Belediye Başkanı Evren Dinçer, ‘’Tüm kadınların sosyal, kültürel ve sanatsal alanda kendini geliştirebilme imkanı bulması için belediye olarak bu tür çalışmalara değer veriyoruz. Kurslarımızdan faydalanmak isten tüm kadınlarımızı belirtilen tarihlerde başvuru yapmaya davet ediyorum.’’ Dedi.