HASTANE KAVŞAĞINA YAYA GEÇİDİ YAPILDI

Aksaray Belediyesi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen hasta ve yakınlarının can ve mal güvenliği için hastane kavşağına yaya geçidi çalışmaları başlattı.

Geçtiğimiz sene yaya öncelikli trafik yılı ilan edilmesinden sonra pek çok noktada yaya geçidi çalışması başlatan Aksaray Belediyesi, bu çalışmalardan birini de Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında başlattı.

Yayalara güvenli ulaşım imkanı sunmak için sürekli sahada çalışan Aksaray Belediyesi ekipleri, hastaneye gelen hasta ve yakınlarının can ve mal güvenliği için hastane kavşağına bağlantılı refüjlerde yaya geçidi çalışmasını sürdürüyor.

Daha öncede şehrin muhtelif yerlerinde trafiği rahatlatan kavşak çalışması yapan Belediye ekipleri, düzenleme yaptığı kavşak noktaları başta olmak üzere şehrin en işlek cadde ve bulvarlarında yaya önceliği belirten ikonlar yerleştirmiş ve yayaların trafikte her zaman önceliğe sahip olduğunu duyurmuştu.

Şehir merkezinde trafik akışının daha iyi sağlanması için gerekli düzenlemeleri yapan Belediye ekipleri, düzenleme yapılan yollarda yaya önceliğini her zaman ön planda tutuyor.