AK PARTİ ESKİL İLÇE BAŞKANI ALİ MUTLU VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİ BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

AK Parti Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu beraberindeki İl Genel Meclis üyeleri Ulvi Bozgöz ve İsmet Mutlu ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette AK Parti Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu, ilçelerinde yapılan ve yapılması planlanan projeleri değerlendirdi. Gündeme dair konularda fikir alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu, İl Genel Meclis üyeleri Ulvi Bozgöz ve İsmet Mutlu’ya teşekkür etti.