HAK İŞ SENDİKASI YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

Hak İş Sendikası Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi beraberindeki Hak İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve Hizmet İş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Nedim Deniz ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Hak İş Sendikası Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, sendikalarının ülke çapında yürüttüğü faaliyetlerden bahsetti. Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, sendikal faaliyetlerin işçiye sağladığı ekonomik ve sosyal kazanımlarından örnekler verdi. Sendikanın her zaman işveren ve işçi arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade etti.Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Hak İş Sendikası Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Hak İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve Hizmet İş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Nedim Deniz’e teşekkür etti.Hak İş Sendikası Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, ziyaretin anısına Bakan Dinçer’e hediye takdim etti.