BAŞKAN DİNÇER’İN EŞİ MERVE DİNÇER, MİLLETVEKİLİ İLKNUR İNCEÖZ VE IŞIL MANTI’DAN ANLAMLI ZİYARET

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ve Vali Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı hanımefendi ile birlikte A. Kadir Üçyıldız huzurevinde yaşayan yaşlıları ziyaret etti.

Yaşlılarla uzun uzun sohbet eden Merve Dinçer, Şu açıklamalarda bulundu; ‘’Bizler huzurevi sakinlerinin her zaman hizmetindeyiz. Onların birer evlatları olarak bugün kendilerini ziyaret ettik. Hayır dualarını aldık. Hayat hikayelerini dinleyerek dertleştik. Misafirperverlikleri için hepsine teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Merve Dinçer ve beraberindeki heyet huzurevi çalışanlarından yaşlıların sağlık durumları hakkında bilgi alarak yaşlılara Bayrak ve karanfil hediye ettiler.

Huzurevinde yaşayan yaşlılar, Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer’in, Milletvekili İlknur İnceöz’ün ve Işıl Mantı hanımefendinin yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.