ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÇORBA VE LOKMA TATLISI DAĞITILDI

Aksaray Belediyesi Mobil Çorba Aracı ve Mobil Lokma Aracının durağı Yavuz Sultan Selim Mahallesi Atatürk İlkokulu oldu. Okul öğrencilerine çorba dağıtımı sonrasında lokma tatlısı da ikram edildi.

Sosyal belediyecilik anlamında hayata geçirdiği projelerle Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Aksaray Belediyesi, hafta içi her gün şehrin muhtelif yerlerinde çorba dağıtımını yaptıktan sonra okul öğrencilerini unutmuyor. Haftanın belli günlerinde Mobil Çorba Aracı ve Mobil Lokma Aracı ilk, orta ve lise dengi okul öğrencilerine de hizmet veriyor.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Atatürk İlkokulu öğrencilerinden gelen talep üzerine okula giden Mobil Çorba ve Lokma aracından öğrencilere çorba ve lokma tatlısı ikram edildi.

Atatürk İlkokulu Müdürü Recep Çelen, sunulan hizmetten memnuniyet duyduğunu belirterek “Sunulan bu hizmetten öğrenciler kadar bizlerde çok memnun olduk. Belediye Başkanımız Evren Dinçer Bey’e ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.