BAŞKAN DİNÇER’DEN HÜRRİYET MAHALLESİNE MÜJDE

HÜRRİYET MAHALLESİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Aksaray Belediyesi ve Enerya işbirliğinde Hürriyet Mahallesine doğalgaz hattı çekmek için çalışma başlatıldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’den 31 Mart yerel seçimlerinde mahalle sakinlerince yoğun olarak talep edilen konulardan biri olan doğalgaz talebine Başkan Dinçer kayıtsız kalmayarak mahallenin doğalgaza kavuşması için çalışma başlattı.

Doğalgaz hattının geçeceği sokaklarda ilk kazı çalışmaları bugün başladı. Hürriyet Mahallesi sakinleri, Aksaray Belediyesi ve Enerya işbirliğinde koordineli olarak yürütülen çalışmalarda hatların çekilmesi ve abonelik işlemlerinin tamamlanması ile birlikte doğalgaza kavuşacak.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer Hürriyet Mahallesi sakinlerinin seçim sürecinde talep ettikleri doğalgazı mahalleye getirmek için takipçi olduklarını belirtti. Başkan Dinçer, Enerya ile yoğun görüşmeler sonucunda mahallenin bir isteğinin daha yerine geldiğini ifade ederek Hürriyet Mahallesi için hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Hürriyet Mahallesinde başlatılan kazı çalışmalarını gören vatandaşlar yapılan çalışmaların mutluluk verici olduğunu ifade ederek Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve Enerya yetlikilerine teşekkür ettiler.