HALK EKMEĞİ BÜFELERİ VE FIRINLARINA HİJYEN DENETİMİ
BAŞKAN DİNÇER;
“HALKIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ”
Halk sağlığını her zaman ön planda Aksaray Belediyesi, korona virüsüne (Covid-19) karşı tedbirleri her alanda artırdı. Belediye bağlı Halk Ekmeği büfeleri ve büfelere ekmek üretimi yapan fırınlar hijyen denetiminden geçti.
Aksaray Belediyesi, korona virüsüne (Covid-19) karşı sahada çok ciddi çalışmalar gerçekleştiriyor. Ekipler, gece gündüz demeden şehrin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, maske, dezenfektan ve kolonya satışı yapan işletmeler sürekli denetleniyor.
Halk sağlığını yakından ilgilendiren birçok nokta, belediye ekipleri tarafından sürekli denetlenirken son olarak da halk ekmek büfeleri ve büfelere ekmek temini gerçekleştiren fırınlar hijyen denetimine tabi tutuldu.
Aksaray Belediyesi halkın temiz ve sağlıklı koşullarda ekmek tüketmesi için halk ekmeği büfeleri ile fırınlarda genel bir denetim başlattı. Denetimlerde işyerlerinin temizliği ve hijyeni, ekmeklerin saklanma koşulları, fırında çalışan personellerin kılık kıyafetleri, ekmek naklinin yapıldığı araçların temizliği kontrol edildi.
Belediye Başkanı Evren Dinçer, Yerel yönetimler olarak korona virüsüne karşı alınacak tedbirlerin aralıksız süreceğini duyurdu. Başkan Dinçer, virüsten korunmak için basit tedbirler hayat kurtarıcı olduğunu sözlerine ekleyerek bu aşamada belediyenin üzerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirdiğini ve getirmeye devam edeceğini kaydetti.