AĞAÇÖREN İLÇE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR BEKLEVİÇ VE BAĞLIKAYA BELEDİYE BAŞKANI DURSUN ESER, BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Ağaçören İlçe Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç ve Bağlıkaya Belediye Başkanı Dursun Eser, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Belediye Başkanı Evren Dinçer, kamuoyunu ilgilendiren konularda ve belediyecilik hizmetleri konusunda Ağaçören İlçe Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç ve Bağlıkaya Belediye Başkanı Dursun Eser ile görüş alışverişinde bulundu.

Ağaçören İlçe Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç ve Bağlıkaya Belediye Başkanı Dursun Eser ziyaretlerini kabul ettiği Başkan Dinçer’e teşekkür etti.  Başkan Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.