AKSARAY BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BAHÇESİNDE ÇALIŞMA BAŞLATTI

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in geçtiğimiz aylarda Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyaret etmiş, okul idaresi ve okul öğrencilerinin taleplerini dinlemişti.  Başkan Dinçer’in öğrenciler için söz verdiği çalışma önceki gün başlatıldı.  Belediye ekipleri, okul bahçesinde çevre düzenlemesi ve fidan dikimi yaptı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz aylarda her haftaya farklı okulları ziyaret ederek okul idaresi ve öğrencileri ile bayrak törenlerinde bir araya gelmiş, okulların ihtiyaçları makul ölçülerde karşılanmıştı.

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi daha önce ziyaret eden Başkan Dinçer, ziyarette okul yönetimi ve öğrencilerin taleplerini dinledi. Çalışmaların en kısa sürede başlatılacağı sözünü verdi. Belediye ekipleri, söz verilen o okulda çalışma başlattı. Okul bahçesinde yeniden düzenleyen ekipler, okulda temizlik çalışması başlatarak fidan diktiler. Bu çalışmaya bağlantılı olarak okul bahçesinde peyzaj çalışması yapılacağı ve çim ekiminin yapılacağı bildirildi.