AKSARAY BELEDİYESİ AKMEK KURS EĞİTİMLERİNİ WEB TV EKRANLARINA TAŞIDI

Aksaray Belediyesi tarafından kadınlara yönelik Akmek ve Kadın Aktivite merkezlerinde verilen eğitimler Aksaray Belediyesi WEB TV aracılığı ile ekranlara taşınıyor.

Tüm dünyada ve ülkemizde binlerce insanın ölmesene neden olan Covid19 salgınına karşı tedbir amaçlı çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi salgının ilk ortaya çıktığında Akmek ve Kadın Aktivite Merkezlerinde kadınlara yönelik verilen yüz yüze ve uygulamalı eğitimlere ara vermişti.

Yaşanan bu kritik süreçte tedbir amaçlı çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi, belediyecilik hizmetlerini de ara vermeden sürdürüyor. Şehir merkezinde binlerce kadının kendini geliştirme imkânı bulduğu Akmek ve Kadın Aktivite Merkezlerinde verilen eğitimler Aksaray Belediyesi WEB TV ekranlarından kurs eğitmenlerince verilmeye devam ediliyor.

Aksaray Belediyesi WEB TV aracılığı ile devam edilen eğitimlerde alanında uzman eğitimciler kursiyerlere el sanatları teknolojisi, sim sırma, basit nakış iğne teknikleri, yağlı boya teknikleri, çini sanatı, hediyelik eşya hazırlama, tel kırma, kaligrafi, kurdela nakış, takı tasarım, karakalem, kâğıt rölyef, makrome gibi alanlarda eğitim veriyor.

Aksaray Belediyesi yetkililerince, Akmek kurslarından ve Kadın Aktivite Merkezlerinde verilen eğitimlerden faydalanmak isteyen vatandaşların Aksaray Belediyesi WEB TV internet kanalına giriş yaparak verilen eğitimlerden faydalanabilecekleri belirtildi.